Päivystysnumero: 0400 494 431
 • Tervetuloa verkkosivuillemme!
  Tervetuloa verkkosivuillemme!

Tervetuloa!

 

Orimattilan Kaupungin vesilaitos huolehtii veden hankinnasta ja jakelusta, syntyneiden jätevesien vastaanottamisesta ja puhdistuksesta sekä vesi- ja viemäriverkoston ylläpidosta mahdollisimman laadukkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Toimialueemme on keskustaajama, Virenojan, Pennalan, Pasinan sekä Mallusjärven, Tuuliharjan ja Artjärven alue. Orimattilan Vesi Oy huolehtii vesi- ja viemäriverkoston rakentamisesta. Tietoa toiminnastamme löydät myös tästä esitteestämme.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset
 • TOIMISTO SULJETTUNA 17.3.20 ALKAEN TOISTAISEKSI

  Vesilaitoksen toimisto pidetään toistaiseksi suljettuna 17.3.2020 alkaen ennalta ehkäisevänä toimenpiteenä koronaviruksen vuoksi. Yhteydenpito hoidetaan sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Yhteystiedot löydät täältä.

  Lue lisää
 • VESIJOHTOVERKOSTON KORJAUS LAHDENTIELLÄ KE 27.5.20

  Lahdentiellä, lähellä Koulutien risteystä, on havaittu vesivuoto, minkä korjausta tehdään keskiviikkona 27.5.20. Korjaustyön kestoa ei vielä tiedetä.
  Kiinteistöille, joihin korjaustyö vaikuttaa, jaetaan tiistain aikana tiedote asiasta. Katkon aikana vettä on saatavilla vesilaitoksen vedenottopisteestä osoitteesta Tokkolantie 3.
  Korjaustyön jälkeen verkostovedessä saattaa esiintyä sameutta, mikä poistuu juoksuttamalla. Sameus johtuu verkostoon päässeestä ilmasta. Pahoittelemme korjaustyöstä aiheutuvaa haittaa.

  Lue lisää
 • Kesävesipisteet

  Torin kesäkaivo on avattu!

  Vesipisteet myös:
  Tokkolantie 3:ssa
  Järvikunnan koululla ja
  Hasintiellä Karkkulassa

  Keskustan vesipisteet desinfioidaan päivittäin ja sivukylien noin kerran viikossa.

  •    Vesipiste on tarkoitettu pienten vesimäärien noutamiseen kanisterilla esim. juomavedeksi, jos oma kaivovesi ei ole juotavaksi kelpaavaa.
  •    Jokaisen hakijan on pidettävä huolta paikan puhtaudesta omalta osaltaan.
  •    Vesipiste ei ole pesupaikka eikä leikkipaikka, eikä vettä saa jättää valumaan. Putken suusta ei saa juoda.
  •    Ilkivalta tai väärinkäyttö voi johtaa vesipisteen sulkemiseen.

  Toivomme, että ohjeita noudatetaan kaikkien vesipisteen käyttäjien hyväksi.

  Lue lisää