Vesikatkos lauantaina 11.9.2021 on ohi

Vesikatkos on ohi. Vettä voi käyttää normaalisti.

Mikäli vedessä esiintyy väriä, niin pyydämme juoksuttamaan vettä.

Koivulan alueella, Lintulan itäosissa sekä Koulutien pohjoisosassa on katkos vedenjakelussa lauantaina 11.9.2021 klo 8:30 – 18:00 Muurarinkujan ja Muuraintien  saneerauksen yhteydessä tehtävien vesijohtotöiden johdosta. Kyseisiin kiinteistöihin jaetaan tiedote asiasta keskiviikon aikana. Keskeytyksen päättymisaika saattaa poiketa ilmoitetusta.

Vesikatkosalue kartalla (pdf)

Kehotamme varaamaan vettä kotitaloustarpeisiin (ruoanlaitto, wc, jne.). Katkon aikana hanojen avaaminen ja wc:n vetäminen ei ole suotavaa, koska tällöin putkistoon pääsee ilmaa.

Vesijohtotyön vuoksi voi vedessä esiintyä laatu- ja makuhaittoja, jotka kuitenkin poistuvat kylmää vettä juoksuttamalla. Mikäli tilanne ei parane vettä juoksuttamalla, ottakaa yhteyttä Orimattilan vesilaitoksen päivystykseen.

Katkon aikana vettä on saatavilla vesilaitoksen vedenottopisteestä, osoitteesta Tokkolantie 3. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.

Mahdolliset ennakkotiedustelut joko urakoitsijalta tai rakennuttajalta. Lauantaina vesikatkon yhteydessä tai sen jälkeen yhteydenotot joko urakoitsijaan tai vesilaitoksen päivystykseen asiasta riippuen.

Urakoitsija:

Hannu Ristkari, Vesihaka Oy, 050 559 4253

Rakennuttaja:

Jami Junkkari, Orimattilan Vesi Oy, 0400 714 694

Orimattilan vesilaitoksen päivystys:

0400 494 431